Gå direkt till innehåll
Assistansbolaget rullar ut sin bärgningsflotta åt Göteborgs Stads räkning.
Assistansbolaget rullar ut sin bärgningsflotta åt Göteborgs Stads räkning.

Pressmeddelande -

Assistansbolaget vinner Göteborgs Stads upphandling

Assistansbolaget är stolta att meddela att de har vunnit ytterligare en upphandling inom den offentliga sektorn. Sedan den 1 september utför Assistansbolaget Rescue Europe AB bärgningstjänster åt Göteborgs Stad.

Assistansbolaget visar ännu en gång prov på sin konkurrenskraft genom att vinna en upphandling gällande bärgningstjänster för Göteborgs Stad. Avtalet har beräknat startdatum 1 september 2022 och löper under fyra år. Martin Jeppsson, kommersiell chef, berättar:

”Vi är otroligt glada att få förtroende från Sveriges näst största stad. Med vår branschunika digitala plattform kan vi effektivisera bärgningsprocessen till gagn för våra kunder. Resultatet speglas tydligt i vår kundnöjdhet, där vi är mycket stolta över att uppnå 4,7 av 5,0 på Reco; till stor del tack vare våra digitala verktyg, engagerade räddningscentral och erfarna bärgare. Vi är nu glada att kunna erbjuda Göteborgs Stad samma tjänster.”

En annan av Assistansbolagets fördelar är att kunna erbjuda ett brett utbud av utryckningsfordon. Martin Jeppsson fortsätter:

”Eftersom vi har möjlighet att skicka ut olika sorters fordon har vi bättre förutsättningar att skräddarsy hjälpen utan att behöva skicka en stor bärgningsbil på varje uppdrag. Istället kan vi skicka mer bränslesnåla fordon som motorcyklar eller servicebilar, som kan ge hjälp på plats. Det kommer att minska påverkan på Göteborgs Stads trafikmiljö och samtidigt hålla nere klimatpåverkan. Faktum är att tack vare vår digitalisering, bränsleval och klimatkompensation så är vi i dagsläget den enda klimatneutrala aktören på marknaden.”

Göteborgs Stad är ett välkommet tillskott till Assistansbolagets tillväxt inom den offentliga sektorn. På väldigt kort tid har bolaget vunnit avtal med Trafikverket, Landskrona Stad och Huddinge kommun, och ser hoppfullt på framtida samarbeten med fler aktörer.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Assistansbolaget grundades 2015 och är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare som är startklara dygnet runt året om för att hjälpa våra kunder längs vägen.

Kontakter

Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70

Relaterat innehåll