Gå direkt till innehåll
Vi är mycket stolta att få förtroendet att förvalta fordonsflyttning för Landskrona stad
Vi är mycket stolta att få förtroendet att förvalta fordonsflyttning för Landskrona stad

Pressmeddelande -

Assistansbolaget tilldelas Landskrona stads upphandling

Landskrona stads upphandling avseende fordonsflyttning tilldelas Assistansbolaget Rescue Europe AB med start den 1 juli 2022.

Uppdraget avser fordonsflyttning för delområde 1 och avtalsperioden sträcker sig fyra år framåt.

Enligt tilldelningsbeslutet från Landskrona stad uppfyllde Assistansbolaget samtliga uppställda krav samt lämnade det mest ekonomiskt fördelaktiga anbudet.

- Alla våra uppdrag utförs i vårt skräddarsydda digitala ekosystem vilket innebär att våra uppdrag genomförs kostnadseffektivt och med minsta möjliga klimatpåverkan. Vi äger alla våra bärgningsfordon och all personal är anställd i Assistansbolaget vilket ger oss full kontroll på hela värdekedjan. Det är nyckeln till att vi är marknadsledande i Sverige på vägassistansförsäkring direkt till konsument. Uppdraget med Landskrona stad är ytterligare ett kvitto på vår expansion och fortsatt tillväxt med företag, kommuner och myndigheter. Vi ser fram emot samarbetet och är mycket stolta att få förtroendet att förvalta fordonsflyttning för Landskrona stad, säger Martin Jeppsson Kommersiell chef på Assistansbolaget.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier

  Regioner


  Assistansbolaget grundades 2015 och är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare som är startklara dygnet runt året om för att hjälpa våra kunder längs vägen.

  Kontakter

  Martin Jeppsson

  Martin Jeppsson

  Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70

  Relaterat innehåll