Gå direkt till innehåll
Vi är mycket glada över att tilldelas uppdraget och ser fram emot samarbetet med Huddinge kommun
Vi är mycket glada över att tilldelas uppdraget och ser fram emot samarbetet med Huddinge kommun

Pressmeddelande -

Assistansbolaget tilldelas Huddinge kommuns upphandling

Huddinge kommun har nyligen genomfört upphandling avseende fordonsflytt. Uppdraget tilldelas Assistansbolaget Rescue Europe AB.

Uppdraget avser bortforsling av övergivna och utbrända fordon, kortflytt samt transport av felparkerade fordon till uppställningsplats. Avtalsperioden sträcker sig från april 2022 och två år framåt, med möjlighet till förlängning.

Enligt uppgifter från Huddinge kommun uppfyllde Assistansbolaget samtliga obligatoriska krav samt lämnade det mest ekonomiskt fördelaktiga anbudet.

- Som marknadsledande i Sverige på vägassistansförsäkring direkt till konsument är det med stolthet vi ser fortsatt tillväxt med företag, kommuner och myndigheter. Vi är mycket glada över att tilldelas uppdraget och ser fram emot samarbetet med Huddinge kommun. Våra uppdrag utförs i ett digitalt ekosystem som bidrar till ökad kostnadseffektivitet. Det gör att vi kan presentera ekonomiskt fördelaktiga anbud med minsta möjliga klimatpåverkan, säger Martin Jeppsson Kommersiell chef på Assistansbolaget.

  Ämnen

  Kategorier


  Assistansbolaget grundades 2015 och är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare som är startklara dygnet runt året om för att hjälpa våra kunder längs vägen.

  Kontakter

  Martin Jeppsson

  Martin Jeppsson

  Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70

  Relaterat innehåll