Gå direkt till innehåll
Assistansbolaget kommer att ansvara för fem av Trafikverkets totalt sex regioner i Sverige.
Assistansbolaget kommer att ansvara för fem av Trafikverkets totalt sex regioner i Sverige.

Pressmeddelande -

Assistansbolaget tilldelas Trafikverkets upphandling i region Mitt

Trafikverket har genomfört upphandling avseende bärgning, uppställning och skrotning av fordon och fordonsvrak. Uppdraget tilldelas Assistansbolaget Rescue Europe AB med start i april 2022.

Uppdraget avser region Mitt, det är sedan tidigare klart att Assistansbolaget även vunnit upphandlingarna i regionerna Stockholm, Öst, Väst och Syd. Avtalsperioden sträcker sig från april 2022 och två år framåt, med möjlighet till förlängning. Assistansbolaget kommer således att ansvara för fem av Trafikverkets totalt sex regioner i Sverige.

Enligt uppgifter från Trafikverket uppfyllde Assistansbolaget de grundläggande kriterierna samt lämnade det mest ekonomiskt fördelaktiga anbudet även för region Mitt, och tilldelas därmed uppdraget.

- Vi är mycket stolta över att ha tilldelats även region Mitt av Trafikverket. Vi gläder oss mycket över att ansvara för fem av Trafikverkets totalt sex regioner de kommande åren, säger Martin Jeppsson Kommersiell chef på Assistansbolaget.

  Ämnen

  Kategorier


  Assistansbolaget grundades 2015 och är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare som är startklara dygnet runt året om för att hjälpa våra kunder längs vägen.

  Kontakter

  Martin Jeppsson

  Martin Jeppsson

  Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70

  Relaterat innehåll