Gå direkt till innehåll
Assistansbolagets rikstäckande bärgningsnätverk med egna bärgningsfordon
Assistansbolagets rikstäckande bärgningsnätverk med egna bärgningsfordon

Pressmeddelande -

Assistansbolaget tilldelas Trafikverkets upphandling i fem regioner

Trafikverket har genomfört upphandling avseende bärgning, uppställning och skrotning av fordon och fordonsvrak. Uppdraget tilldelas Assistansbolaget Rescue Europe AB med start i april 2022.

Uppdraget avser regionerna Stockholm, Mitt, Öst, Väst och Syd för fordon som lämnats inom vägområdet, och som utgör hinder eller risk för trafiksäkerheten i regionerna. Avtalsperioden sträcker sig från april 2022 och två år framåt, med möjlighet till förlängning.

Enligt uppgifter från Trafikverket uppfyllde Assistansbolaget de grundläggande kriterierna samt lämnade det mest ekonomiskt fördelaktiga anbudet.

- Vi är mycket stolta över att ha tilldelats uppdraget av Trafikverket. Vi är Sveriges största leverantör av vägassistansförsäkring direkt till konsument och har ett rikstäckande bärgningsnätverk med egen personal och egna bärgningsfordon. Vi utför våra uppdrag i ett digitalt ekosystem som bidrar till ökad kostnadseffektivitet samtidigt som vår klimatpåverkan väsentligt reduceras. Vi ser fram emot samarbetet med Trafikverket samt fortsatt tillväxt via samarbete med företag, myndigheter och kommuner, säger Martin Jeppsson Kommersiell chef på Assistansbolaget.

  Relaterade länkar

  Ämnen

  Kategorier


  Assistansbolaget grundades 2015 och är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 350 000 kunder i Norden. Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare som är startklara dygnet runt året om för att hjälpa våra kunder längs vägen.

  Kontakter

  Martin Jeppsson

  Martin Jeppsson

  Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70

  Relaterat innehåll