Gå direkt till innehåll
Destination – Assistansbolagets nya kundmagasin

Pressmeddelande -

Destination – Assistansbolagets nya kundmagasin

Den 17 juni lanseras Destination - Assistansbolagets nya kundmagasin. I första numret får du följa med Destinations resereportrar genom både landsbygd och städer, ta del av experternas kloka råd till dig och din bil, och vi kommer även att bjuda på en del personliga möten.

- Det är med stor glädje vi nu lanserar vårt första nummer av Destination. Med över 140 000 kunder är det viktigt för oss på Assistansbolaget att värna om relationen med våra kunder och visa att vi bryr oss på riktigt. Vi arbetar ständigt med att komma närmre våra kunder, samarbetspartners och övriga intressenter för att bli en del av dess vardag. Med magasinet vill vi skapa en tätare relation till våra kunder på ett nytt sätt som intresserar mottagaren, säger Lukas Fryklund, vd på Assistansbolaget. 

I detta nummer av Destination får ni träffa den unge formelbilsföraren Hugo Nerman som pratar racing, hästkrafter och vad som krävs för att nå sina drömmars mål. Ni får även följa med till några riktiga pärlor i Skandinavien samt ta del av våra experters säkerhetstips för en lyckad bilsemester. 

Ambitionen med Destination är att ge våra kunder relevant information i form av läsvärda artiklar med djupdykningar och nya infallsvinklar, allt från unika resereportage till säkerhetstips för dig och din bil. 

Nästa nummer kommer den 1 november 2016.

Läs första numret av Destination här

Relaterade länkar


Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig.

Kontakter

Lukas Fryklund

Lukas Fryklund

Presskontakt VD 070-9506216
Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70