Gå direkt till innehåll
Assistansbolaget växer och flyttar till nya lokaler

Pressmeddelande -

Assistansbolaget växer och flyttar till nya lokaler

Vägassistansoperatören Assistansbolaget Försäkring Sverige AB har tecknat avtal med Wihlborgs om nya kontorslokaler. Avtalet gäller takvåningen i den toppmoderna påbyggnation som nu genomförs på Knutpunkten i Helsingborg (Helsingborgs Centralstation). Inflyttning kommer ske i juni 2016.

- Assistansbolagets verksamhet expanderar kraftigt vilket har fått till följd att vi växt ur våra befintliga lokaler. Vi är därför mycket glada att snart kunna flytta in i Helsingborgs mest centrala kontorslokal med utsikt över hela Helsingborg och Öresund, säger Lukas Fryklund, VD, Assistansbolaget Försäkring Sverige AB.

Knutpunkten är Helsingborgs främsta nav och mötesplats. Den nya kontorslokalen får en fantastisk utsikt över både sundet och Helsingborgs takåsar. Påbyggnationen klassas som Miljöbyggnad Guld vilket innebär att lokalerna byggts på bästa miljömässigt hållbara sätt.

Mer information:

Lukas Fryklund, VD, Assistansbolaget Försäkring Sverige AB, +46 70 950 62 16


Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig.

Kontakter

Lukas Fryklund

Lukas Fryklund

Presskontakt VD 070-9506216
Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70