Gå direkt till innehåll
Vi välkomnar våra ambassadörer

Nyhet -

Vi välkomnar våra ambassadörer

Vårt moderbolag Preventic Group har grundat Team Preventic - en idrottsmodell som skall hjälpa unga idrottstalanger att lyckas nå sina mål. Preventic har beslutat att gå in och stötta 3 individuella idrottare i deras strävan att lyckas. Idrottare som under 2016 blir ambassadörer för Assistansbolaget.

Som en del av Team Preventic får unga lokala idrottstalanger möjlighet att snabbt skapa en solid grund där ingen annan än idrottaren själv sätter sina gränser. Oavsett om det rör sig om ekonomiskt stöd, juridisk rådgivning eller hjälp med PR och marknadsföring bistår vi med kunskap och kompetens.

Nu ser Team Preventic dagens ljus i Helsingborg. Satsningen är skräddarsydd för killar och tjejer inom individuella sporter. Under 2016 ingår följande personer i Team Preventic och blir ambassadörer för Assistansbolaget:

- Johanna Björk, Golfproffs, 22 år, Från Helsingborg
- Amanda Sträng, Golfproffs, 26 år, Från Helsingborg
- Hugo Nerman, 16 år, Förare inom Formel STCC Nordic, Från Rydebäck

Johanna, Amanda och Hugo är sina egna varumärken där de varje dag arbetar med frågor och satsningar som rör mer än deras idrott. Nu får de chansen att ägna ännu mer tid åt träning och tävling när de får hjälp med resurser inom Preventic Group.

– Jag ägnar ca 10 timmar i veckan på det administrativa. Det är allt ifrån bokningar av resor till att jaga sponsorer, berättar Johanna.

– Att livnära sig på golf har inte gått. Jag arbetar extra på fritids. Alla pengar jag får in går in i golfsatsningen. Det här gör att det blir mycket lättare att lägga mer fokus på golfen, konstaterar Amanda.

– Jag går fortfarande i skolan så pappa har en viktig roll och sköter mycket med sponsorer och marknadsföring. Även jag hjälper till med vissa bitar när jag hinner. Allt sånt tar tid så det är bra om det blir mer tid över till träning. Förhoppningsvis blir effekten att jag presterar bättre när jag är en del av Team Preventic, säger Hugo.

Team Preventic har även mycket att lära Assistansbolaget. Vår personal arbetar utifrån samma tanke. Med starka mål och stort engagemang arbetar de varje dag med att nå sina mål inom marknadsföring och försäljning. Våra ambassadörer kommer att dela med sig av sina erfarenheter inom fokus, stresshantering, målmedvetenhet och disciplin, säger Lukas Fryklund, VD för Preventic Group och Assistansbolaget.

Det är med hjärta och engagemang vi kommer att följa våra ambassadörer i deras satsning att nå sina mål under 2016. 

Kontakter

Lukas Fryklund

Lukas Fryklund

Presskontakt VD 070-9506216
Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70