Gå direkt till innehåll
Lukas Fryklund är vd för Assistansbolaget. Foto: Mats Roslund
Lukas Fryklund är vd för Assistansbolaget. Foto: Mats Roslund

Nyhet -

Snabbväxande Assistansbolaget tar globalt kliv

Endast två år efter starten i Sverige lyfter Assistansbolaget nu blicken och siktar på en expansion i utlandet. Först ut är Norge och bolagets målsättning är att göra samma resa som i Sverige. På hemmaplan nådde man en omsättning på 30 miljoner kronor under det första verksamhetsåret och gick även med vinst. I år väntas omsättningen hamna på drygt 70 miljoner kronor, parat med ett positivt resultat. 

– Vi tog vår digitala plattform till Norge för cirka två veckor sedan och där siktar vi nu på att bli marknadsledande inom två år, säger Lukas Fryklund, vd för Assistansbolaget. 

Enligt Lukas Fryklund påminner den norska vägassistansmarknaden idag om potentialen i Sverige för två år sedan. Satsningen i grannlandet kommer att hanteras från huvudkontoret i Helsingborg, dit företaget nu söker norskspråkig personal.

– Vi kommer att behöva bygga på organisationen i Helsingborg med ett antal medarbetare som har norska som modersmål, och räknar med att nyanställa 6-8 personer med arbetsuppgifter inom kundtjänst, säger Lukas Fryklund.

Läs hela artikeln skriven av Albert Capuder här

Kontakter

Lukas Fryklund

Lukas Fryklund

Presskontakt VD 070-9506216
Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70