Gå direkt till innehåll
På jakt efter talanger - vi behöver de ungas perspektiv

Pressmeddelande -

På jakt efter talanger - vi behöver de ungas perspektiv

– Vi är nu den näst största vägassistansoperatören på den svenska marknaden. Vår tillväxt gör att vi behöver anställa ytterligare medarbetare, säger Lukas Fryklund, vd på Assistansbolaget.

Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa och vi hjälper våra kunder dygnet runt i alla Europeiska länder som är anslutna till det så kallade gröna-kort systemet.

Med en kundnöjdhet på 4,9 av 5 och en genomsnittlig inställelsetid på 44 minuter har vi idag mer än 140 000 kunder. För att kunna fortsätta vårt arbete med kunden i centrum behöver vi förstärka kontoret i Helsingborg med kompetenser inom ekonomi, it och försäljning. Enligt Lukas är det framför allt unga personer vi är på jakt efter.

– Vi är ett företag som varje dag utvecklar våra tjänster och verkar för att vara en attraktiv arbetsgivare. Våra moderna och digitala plattformar gör att vi söker unga talanger med kunskap som bidrar till vår utveckling. Personer som representerar nästa generations konsumenter, säger Lukas.

Som ett led i tillväxten har vi flyttat till vårt nya kontor – Sundsvåningen. Kontoret är i den nya delen av Knutpunkten beläget mitt i centrala Helsingborg.

– Vi ser Helsingborg som en bra näringslivsstad i Öresundsregionen där vi kommer att fortsätta växa, säger Lukas.

För ytterligare information kontakta:
Lukas Fryklund, VD Assistansbolaget
lukas.fryklund@assistansbolaget.nu
+46 70 950 62 16

Ämnen


Assistansbolaget är en vägassistansoperatör med verksamhet i hela Europa. Vår räddningscentral har mer än 50 års erfarenhet av vägassistans och våra erfarna assistanskoordinatorer sitter beredda dygnet runt, året om för att garantera dig snabb och effektiv hjälp – oavsett var i Europa du befinner dig.

Kontakter

Lukas Fryklund

Lukas Fryklund

Presskontakt VD 070-9506216
Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70