Gå direkt till innehåll
Assistansbolaget är ny leverantör åt Kronofogden för bärgningstjänster
Assistansbolaget är ny leverantör åt Kronofogden för bärgningstjänster

Pressmeddelande -

Assistansbolaget vinner upphandling för Kronofogden

Assistansbolaget vinner upphandling i 11 regioner för Kronofogden

Assistansbolaget fortsätter att vinna upphandlingar inom offentlig sektor, och kan stolt meddela att man vunnit upphandlingen för Kronofogden. Från och med januari 2023 kommer Assistansbolaget att utföra samtliga bärgningsuppdrag för Kronofogden i 11 regioner.

Martin Jeppsson, kommersiell chef, berättar:

”Vi är otroligt stolta över förtroendet att utföra Kronofogdens bärgningsuppdrag. Kronofogden är en viktig myndighet och ett välkommet tillskott till vårt affärsområde som hanterar bärgningsuppdrag åt den offentliga sektorn. Vi ser fram emot att på att påbörja detta samarbete i de 11 regioner som avtalet avser, vilka också är några av de mest uppdragstäta regionerna i Sverige.

Avtalet med Kronofogden är ett av flera avtal inom offentlig sektor som Assistansbolaget vunnit under 2022. Assistansbolaget har under 2022 vunnit upphandlingarna för Trafikverket, Göteborgs Stad, Landskrona Stad och Huddinge kommun, vilka nu är pågående avtal.

Martin Jeppsson förklarar vidare:

”Den offentliga sektorn är ett prioriterat område för Assistansbolaget och vi ser fram emot att börja leverera förstklassig service även till Kronofogden”.

Regionerna som avtalet avser är Sundbyberg, Södertälje, Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Borås, Göteborg, Varberg, Halmstad, Helsingborg och Malmö.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Assistansbolaget grundades 2015 och är idag marknadsledande inom vägassistansförsäkringar med över 300 000 kunder i Sverige. Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare som är startklara dygnet runt året om för att hjälpa våra kunder längs vägen.

Kontakter

Martin Jeppsson

Martin Jeppsson

Presskontakt Kommersiell chef 070 462 69 70

Relaterat innehåll